Cors de la Barceloneta

Mai es pot dir quina foto és la favorita, però a aquesta li tinc molt carinyo. Va ser feta durant la festa dels cors a la Barceloneta. Jo en part em vaig criar en aquest barri, i per això li devia aquest homenatge. Forma part d’un reportatge realitzat en blanc i negre i positivat a mà. He de confessar que aquestes fotografies les he guardat durant força temps i fa poc que les he rescatat. La fotografia està presa amb llum ambient, un flash i velocitat d’obturació lenta. Mentre caminava d’esquena vaig anar disparant el més a prop possible amb un objectiu de 20mm, capturant alhora la proximitat i el moviment de l’escena. Vaig voler recrear l’emoció del moment i la mateixa sensació de quan era un nen.

La Barceloneta

Leave a Comment

Les següents regles del RGPD s'han de llegir i acceptar abans d'enviar el comentari:
Aquest formulari recull el teu nom, correu electrònic i contingut perquè puguem fer un seguiment dels comentaris deixats a la web. Per més informació revisa la pàgina de Política de privacitat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.