Pamukkale

En ocasions l’acte fotogràfic pot ser estressant, de vegades perquè el motiu a fotografiar no s’assembla a allò que un s’espera, o bé perquè aquest sobrepassa totes les expectatives, com va ser el cas de Pamukkale. Just quan havíem de partir cap a una altra regió i amb el temps trepitjant-nos els talons, la llum i el paisatge es van presentar descaradament amb el seu màxim esplendor, deixant-se veure però, només uns minuts, els justos per poder plasmar aquest moment irrepetible. Quan això succeeix, puja l’adrenalina i s’aguditza la concentració per poder recordar i activar tots els recursos apresos i sabuts fins llavors, arribant a visualitzar imatges que d’altra manera passarien sens dubte desapercebudes. És també aleshores quan un es posa a córrer amunt i avall, enquadrant i disparant a tort i a dret com un posseït, aprofitant fins a l’últim segon i el darrer enquadrament, sense que t’importi ni et distregui res més. És sens dubte un moment fotogràfic dolç, però esgotador.

Pamukkale. Turquia

Foto: Marta Casals

 

Leave a Comment

Les següents regles del RGPD s'han de llegir i acceptar abans d'enviar el comentari:
Aquest formulari recull el teu nom, correu electrònic i contingut perquè puguem fer un seguiment dels comentaris deixats a la web. Per més informació revisa la pàgina de Política de privacitat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.