Una càmera i un llibre

Va succeir de forma molt casual i autodidacta, l’any 1989 em van regalar una càmera rèflex just abans de viatjar a Cuba. Sense tenir ni idea, de sobte tenia a les mans una Yashica FX3 totalment manual, un zoom 35-70mm f 3.5-4.5 i un flash, per la qual cosa no vaig tenir més remei que espavilar. La veritat és que no em va anar malament, i amb l’ajuda d’un clàssic (35mm de Michael Langford) i molta inquietud, vaig poder tirar milles i fotos dignes. Una bonica càmera i un bon llibre, amb els quals em vaig enganxar.

Varadero. Cuba

Leave a Comment

Les següents regles del RGPD s'han de llegir i acceptar abans d'enviar el comentari:
Aquest formulari recull el teu nom, correu electrònic i contingut perquè puguem fer un seguiment dels comentaris deixats a la web. Per més informació revisa la pàgina de Política de privacitat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.